Mesaj Sayısı : 850 Puan : 1941 Itibar : 6 Kayıt tarihi : 23/10/09 Yaş : 33 Nerden : Sakarya
Konu: Ve Ünlülerin Dünyadaki İlk Sözleri :) Paz Ocak 03, 2010 2:17 am
BANU ALKAN: Hazır çıplakken bi film çekseydik ALİŞAN: Anamıda alıp gidecem lan bırakın Ali ÇULCU : top mu kale mi? TÜMER METİN: Doğuştan fenerliyim sizde şahitsiniz ORHAN GENCEBAY : Bana kaderimin bir oyunumu bu? Ali Sandal : Onun arabası vaarrr aynısından bende istiyorum EMRAH : 1- Anam bunu kim yaptı sana benim babam kim 2- anne yoldan çıkma tamammı ŞAHİN ÖZER: Nan hemşireee seni meşhur edecem İBRAHİM TATLISES : Ben mağrada doğdum bura nere sokun beni geri MERİÇ : Ahu PELE: top içerde kaldı NİHAT DOĞAN: delikanlıyım ben REHA MUHTAR: 1-acı var mı anne?? ERBAKAN: Nerde Galmıştık. ARTO: durun ayol kopartacaksınız bitarafımı (ilerde kopacak zaten) KAYA ÇİLİNGİROĞLU: üff hemşireye bak bee SAVAŞ AY: Annemin karnından bildiriyorum.. UĞUR DÜNDAR: Buralar hiç hijyenik değil. GÜLŞEN: Offf Offff Yanıyorum.. AJDAR: bana naneli çikita muz verin ıngaaaaa AHMET ÇAKAR: doktor ne vuruyosun? deli misin? bakın delisin demedim deli misin dedim HÜLYA AVŞAR : doğdum doğalı 5 dk oldu ama şu dünyaya hala benden daha güzel bebek gelmedi ÇAĞLA ŞIKEL: mamamı yedim beşiğimde bekliyorum SERAY SEVER: bakın ağlarken hiç detone olmuyorum LATİF DOĞAN: beni doğurtan ebe olsan küstüm MÜSLÜM GÜRSES: biz babadan böyle gördük NECO: bebeksin diyenler nerde hani BÜLENT ERSOY: Fevkaladenin Fevkinde Bir Dogum Oldu. NİL KARAİBRAHİMGİL :tek başıma kendim doğdum.