Misafir Misafir
| Konu: En Yeni NickLer... Paz Kas. 21, 2010 12:37 am | |
| ҳ̸Ҳ̸ҳ_SeSsİzLiK_ҳ̸Ҳ̸ҳAranıLan TeseLLiLer Neden Hep meşguLe DüştüÖyLé ßir $arkı DinLémk İstiyormki İntihara Té$ébüs Ettirsn,ÖyLé ßir MutLu OLmk İstiyormki ßéni Hayata ßağLasın,İmkansız Mı??né éL!mdn †u††uLr né yüzüMé qüLdüLér ß! qün 0Lsn öLmüné séwmediLr ßén séwd!m ßa$kasna wérd!Ler ßana ßu dünyda mu†LuLuq Haramm$ méqéRNoKtA dEqiL,ViRgÜl KoYdUm ÖyKüMe!!!AsıLı KaLdIm BıR iPiN uCuNdA!!!! $imdi SensizLiqe qüLümsüyorum U¢uRumun kıyısındaYa aL Vatan Millet Sakaryaür ßéndéki Séni Yada GéL tamamLa ßéndéki ßéni Karanlik dünyNe Oldu Ne Oldu Ne Oldu dertler ve ben,aklimdaki tek düsüncem,mutluluk ve send@y@n y@lnızlığımmm•S•ê•N•î••••K•â••L•b•î•M•ê••••G•ö•M•ü•Y•ô•R•û •M••• •S•ê•V•G•î•L•î•M• *aKLiMDa_KaLaN**GiDi$iN_DeGiL**GeRi_GeLMeYi$iN SΌή BάkıѕţάКі Ό Gözler kάldı aklımdά ●•٠· ' ßüTün ßozukLarımı DiLenciLere verDim bLki beni SEversin Diye hiçbir raporLa saßitLenmemiş deLiLikLerim var ßenim=- O ArtıK BuZ KaLpLi =( Ne yapthıysam Erimedi -= Gün gelir için yanar ELin Gider Mektuplara GüN GeliR ßeni AnarsıN GözüN DalaR UzaklarA- / DöN! NasıL KimLE NerdeyseN DöN! ßenİ ßiraZ SevdiyseN / -- LaF DaLaşınA GirmE KapaK OlursuN / UğraşmA EtikeT OlursuN / AdaM OL BeLkİ YanımdA YeR BuLursuN! Siliyor Dünlerimi Yine Aşk ßirbaşıma ßırakıp Da ßeniDuymazLıktaN GeLiyorsuN ßaK ßu kadar kaLpsiz oLamazsın ama YanLış YoLdasın ! Sevdinmi ya ölümüne sevmeli yada çekip gitmeli Sen istedin bunu GİTTİN & BİTTİN !!! üzqünüm ben yoqumm artık !! Ne Bulduysan İhanette Sen Devam Et Oyununa ! Dağların da Sesi Çıkmaz Bakma Suskun Durduğuma ! GözleR GörmeK İçiN GönülleR SewmeK İçiN PekıyA SewgiliM AyrılıK Ne İçiN??? Tak Boğazıma İpini, Yada Kes Bileğimi Sensizlikte Yaşayacağıma Ölüme Gideyim Daha İyiHer AşKın SoNu BiR Avuç GözYaşı DeĞiLmi ?? GeŁeиeDe GiDeиeDe eчwaŁŁaнıм waя,GeŁмişeDe-GeçмişeDe saчGıм şu saaттeи soяa кaFaмa aиca тoкa тaкaяıмкiмseиiи нaчaтı вeиi iŁGiŁeиDiямez,вeиiмкiDe кiмseчi! вu нaчaт вeиiмse eĞeя;ciDDeи чaşaмaчa DeĞeяDüи-DüиDüя,вuGüи-вuGüи Düичa 1 GüиDüя; oDa вuGüиDüя•●● Sakın bana dokunma taş bastım bağrıma kadehlere merhaba aşkım sana elveda Tam karşıya geçerken bıraktıgın o el benim!!!! SeNi TaNiDim - SevMeYi ÖgReTTiN,, seNi SevDim - UnuTaMaMAyi öGreTTiN,, maDeM BiraQaCaQtiN bE ZaLim - NeDEn BaNa $sizliği ÖgReTMediN!!? BeNi UnUtTuRaN bAşKa BiRi mİ yOkSa KaLbİnDeKi SaHtE sEvGi mi????? KoPtUğU yErDe BıRaK bU MaSaL bÖyLe BiTsİn BiR zAmAn HeR sEyİmDiN aRtIk UmUrUmDa GeĞiLsİn!!! Giden Gitmiştir, Gittigi Gün Bitmiştir, Ben Gideni Degil, Giden Beni KaybetmiştirSoN SöZLeRiNi YaqMuR aLTıNDa SöYLe Ki qöZ Ya$LaRıM ßeLLi oLMaSıNnN!! Sen benim için biten bir aşktan ibaretsin ne gelecek ne geçmiş inan bana senden daha iyidir
T£q suçum Sana d€qer vermiŞim Acıları as suratına yaşamaya devam inSanı hayvanDan ayıRan akıLdır inSan akıLdan uzakLa$tığı zaMan HayVan orTaya çıkar
ßiLékLérimi kestim acıyor Kanım akıYor yawaş yawaş ßiLiorm öLüorm ama öLüm ßana yakıŞıor
enjekte eddim tüm hayallerimi karanlığaaa!!
Ciğlik iStiyør kuLaklarimya atmaLi deRinden yada attirmaLi derinLerden!?
Ruh ’um kârânLîk'Lârâ , ßêdênîm sana âît
NeFreT ve aCıNın biRLeşimiYim Ben aĞLaMak FeLseFeM öLdüRMeK eĞLenCeM
Dü$Lermde pusLu ßi intikam biLeklermde ßayat ßir intahar øySa öLünücek ßir$ey yokmu$
Sen qidnce ya$anacak ßi$ey øLmadıqı kadar!
öLümden Korkum Yokta Kefen Tarzım DeıL !!!
ßέηi †aηЯidaη qέLέη мέsajLaЯLa iKηa έ†мέyέ caLi$мa ! KέηDi i$LέDiqiη quηahLaЯLa ßέηi su¢LuyoЯsuη
> maSum görünüŞe baKıp aLdanmayıN o biR manYak !
! Platonik olma, değmez ona, yazık sana !
öłυω__đυđαqłαяıωđα αşк вιя σуυηѕα вη∂є נєтση ¢нσσq χD
υѕℓυ вιя çσ¢υк σℓυяѕαη şιяιηℓєяι вιℓє qöяєвιℓιяѕιη Hade anLatsana beni kac haRf sewdin???
Kalbim Kırıla Kırıla KIRMAYI da Öğrenecek!!
Hayat dedikleri Bu ise , üstüne 1 paket Parlıament Ver be Ganqa
KraL Kim OLursa OLsun KraLice Hep ßeNiM
•●1 hayat senin hayatın 2 vahşi bir astabiyatın●•
√öLüм SєИdєИ MєЯђaмєtLi BiИ KєЯє öLdüЯмüyoЯ ki√Bєп Sєпiп Vaгya LafıпLa $єKiL aLaмaм
√BєsLє BєИi Yaя Yudum Yudum a$kLa
√Sєп Baпa Bakмa Bєп Sєпiп Baktığıп YєЯdє oLuЯuм !!
●●OrTaM KiZi oLcAmA BaBaMiN KiZii oLuRuMm●●
Beni unut Allahın askına cıkma karsıma canın ugruna
Ben seni sevmekLe hata mı ettim değermi biLmedimde beni ziyan ettim
Kör gibiyim aydıLıgın tam ortasında biLe Sendin en büyük günahım biLe biLe göz göre göre
AğLama arkamdan yasın tutmaz istemem göz yasını
*___öLdüяêcêктiiм sênii *___iinciiтêcêктiiм sênii *___unuтacลктiм sênii *___ลмล Lลneт σLsun к-i-y-ล-м-ล-d-i-м
*___мegeя senii sevмeLeяe dσyaмaмisiм
RoL değişimi yaptık sanırımTerkeDen ben peşimden koşan sen
αdι нαѕяeттiiя ѕαnα αкαn gözуαşLαяιмιn
ѕevdiigiiм вαşкαѕιnιn çiiçegiiумiiş gönüL вαgLιумιş уeniiden ѕeνeмezмiiş !!
уσяgυnυм özLeмeктen нαуαLiinii |
|