54Forum Sakarya'lıların Forumu... Sakaryalı Olmak Ayrıcalıklıdır... |
|
| HoşçakaL.. | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: HoşçakaL.. Paz Kas. 21, 2010 10:15 pm | |
| Öyle bir gelmiştin ki bana ne yapacağımı şaşırmıştım tıpkı şimdi ne yapmam gerektiğini bilmediğim gibi. Beni her kötülükten koruyacağına dair söz vermiş gözümden akacak bir damla yaş için neler söylemiştin. O bir damla yaş için akıtana dünyayı dar edecektin. Şimdi gözümden yaşları sen akıtıyorsun hadi dar etsene dünyayı kendine. Edemezsin... Yapamazsın... Sevgi nedir bilmemişsin, hep söylenen sözlerle yaşanır sanmışsın aşkı sevdayı. Ama yanıldın hemde öyle bir yanıldın ki sevgi dilde yaşanmaz. Sevgi en büyük fırtınalara eştir aslında. Bazen öyle fırtınalar eserki yürekten yaşanan sevgiler kurtulabilir sadece bu fırtınalardan. Biz fırtınaya yakalandık ve o fırtına seni de beni de ayrı ve uzak köşelere fırtlattı araya mesafeler kattı. Ve biz artık yok olduk. Gelişin gibi gidişinde farklı oldu. Aniden geldin ve girdin hayatıma en önemlisi de gönlüme. Şimdi ise hayatımdan çıktın ama gönlümden nasıl atarım seni bilmiyorum.Canım acıyor...Kalbimdeki ağrı beni bitiriyor. Gülüyorum ağlamamak için, Mutluluk oyunu oynuyorum sevdiklerimi üzmemek için, Tavrın beni ne kadar kırsada Sana gene de HAYATTA mutluluklar diliyorum. Kapıları kilitledim bir daha açılmamak üzere. Hoşçakal gözümün nuru, Hoşçakal aşkların en güzeli, Hoşçakal son sevdam, HOŞÇAKAL....
|
| | | | HoşçakaL.. | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|