Çek eLini Görmem Korum Ben! Onun İçin Bu Dünyayı Ben Ezerim Geçerim..
Kendini hangi hayatın içinde görüyorsan onun peşinden git..Geç değildir ki yakalayabilmek hadi koş koş Rapi şadettim kulaklara download edin Rapin evi çıtasını tepelere çaktım kontrol edin!
> Zamanı kendi elinde tutmaya çalıştığın için Ne yazıkki ellerini kırdım!
> Bana iyi rol verin Amacı var yapılan her eylemin!
> Dünya malı uçan halı bin ve de düş Bitecek ol emin kurduğun her düş!
> Neyse ne baş koydum yoluma yürürüm yok hatam yok şakam!
> Kalemin harfleri çizdiği vakittir Mürekkebim olmasa duygularım göbek yapacak!
> Ey sagopa sen ki rap'in oğlusun Duyur sesini pesimist fidanlara!
Üzgünüm sana benzeyemem!
*** *
Gidişlere aglarken gitmelere varamadım..
*** *
Sende kalmış gülüşlerim.
ben artık; "varım" yok oluşundan doğan . .
*** *
Çocuksam pek şımarıksam bölmüşler demektir uykumu!..
Gözümü kapattığımda ''Beni kimse Göremez!'' diyen küçük bir kızım.
*** *
KumarBaz ruhumLa seni aLdattım Bu Oyunu asLında ben kazandım.
*** *
Biz şimdi αşklαrα boğulmuş αşklαrlα boğulmuş bir zαmαnı yαşıyoruz.
Düşlerim var her seferinde elimden düşürüp kırıverdiğim...
*** *
Bu aşk bir devrimdi her şeyi reddeden... Ve her devrim ilk kendi çocuklarını tüketir..
*** *
Suskundu dilim açık yaralarım azmıştı.. Kendimden başka herkese benziyordum.. Ve kayıptım..
29 harfi katletti ellerim sen ardına bakmadan gittin... Ben 'g' bile diyemeden 'gitme' demeyi umarken…!
KaLabaLıkLardan KaçIp DizLerini KarnIna Kadar Çekip AğLayaCaksın İşte 0 An ÖzLeyeceksin.. Eski SévqiLini DeqiL PiLi ßitmiş 0yuncak Ayını Yanından Ayırmadıqın SafLıqını Sen de ßirqün AnLayacaksIn DizLerini Karnına Kadar Çekip ÇocukLuquna AqLayaCaksIn.. 2 ◘..O Küçük kız Çocuqu DéqiLsin Artık..◘
Beynimde intihar çiçekleri açmış Her gözyaşımda biraz daha büyüyor çığlıklarım Sonunu getiremediğim hikayelerim var benim 1 2 3 tıp! Daha kaç hakkım kaldıki yaşamaya?
Sokakta giderkenkendi kendime gülümsediğimin farkına vardığım anlarda insanların beni deli zannedeceğini düşünüp gülümsüyorum...
İLk kez deqil bu kaLp hazır bütün eLwedaLara var git gönüL yasak bize sevda Senden uzak diyar diyar gezer kalbimde hasret Boynum bükük sensiz her yer gurbet Uyuduqum dizlerine sevda rengi gözlerine GönüLsüz eLveda yar... Ömrüm ağlar takvimlerde bir sürgündür bu can tende Ben gitsem de kalbim senLe
qönüLsüz eLveda A$ka.
Yéni bir güne actıgmda gözlerimi .. Yanlızlgn yanı basmda öylcé drupbakar oldu.. Génis zamnla baslyan cümlélerin aynı sen gibi.. Hépsi gercklesmyeck rüyalrım sanki ..
GeL ßaK ßiR eLimde göKyüzü vaR haLa ÖteKinde kayıp giden yıLdızLar.. KorkuLarda ßenim umutLaRda *Beni ßıRaKma...*
Anla artık! Sözler var ama satırlar yetersiz Düşünceler var ama sayfalar yetersiz.
Duygular var ama mısralar yetersiz. Anla artık biliyorum bir sen var bir de ben..
Ask Odur ki ; iki "OnuR"Lu insan KosuLLara (( ALdirmaksizin Vé Durmaksizin )) Birbirini Séçér ..!
Değer verilmediğinde kuduran Değer verildiğinde g-tü kalkan* Basit karakterli insanlarla işim yok .