Mesaj Sayısı : 850 Puan : 1941 Itibar : 6 Kayıt tarihi : 23/10/09 Yaş : 33 Nerden : Sakarya
Konu: Basımdan gecen mücüzevi olay Paz Ara. 27, 2009 2:14 am
Sene 1998 ankaradayız ve 2 cocugum var oğlumun birisi doğdugunda kalp damarları ters doğdu ameliyat falan derken maddi yönden sıkıntıdaydım.cocugu eve getirdik sincana .sonra işden cıkmak zorunda kaldım.zaman ilerlerken cebimde 1.5 mılyon para kalmış hanımla başbaşa oturuyoz günlerden cuma.allaha şükürü 5 vakit kılmaya özen gösteren biriyim. neyse derken ben cumaya gittim.camiye yardım topluyorlar bende de 1.5 mılyon var ekmek mi alam,cocuga sütmü alam.camiye yardımmı edem?içimden dedimki benden daha zengin ben ona 500 verirsem o bana daha fazlasını verir dedim.ve cami cıkısında 500 tl sini camiye bıraktım.500 binlirayada süt.500 bin lirayada ekmek aldım eve gittim.daha biz yemege oturmadan hanımla ağladık ağlıcaz o derecedeyiz.kapı caldı gelen ankarada oturan 2 halamdan birisi.elinde poşetler bir sürü malzeme var yiyecek filan sonra evden giderkende biz3 50 mılyona yakın para bıraktı gitti.allahın hikmetine bakarmısınız ben 500 verdim o bana kat kat fazlasını verdi.nasıl şükretmem nasıl nankörlük ederim hamdolsun allahıma